Gisteravond heeft Continental wereldwijd de compleet nieuwe MTB Gravity Range gepresenteerd. Met deze nieuwe serie mountainbikebanden introduceert Continental vijf unieke loopvlakprofielen die zijn ontworpen voor een droge harde ondergrond (Xynotal), los terrein (Argotal), modder (Hydrotal) en alles daartussenin (Kryptotal Fr & Re). Als aanvulling op deze vijf loopvlakprofielen biedt het nieuwe MTB Gravity Range-gamma tevens keuze drie verschillende karkassen (Trail, Enduro en Downhill) en drie aparte compoundopties (Endurance, Soft en SuperSoft), in vier gangbare maten.

Wij zijn er trots op deze nieuwe MTB Gravity Range binnenkort in de Benelux te gaan voeren. Dankzij de grote variatie aan loopvlakpatronen, karkassen en rubbercompounds kunnen we MTB-rijders hiermee een geheel op maat gemaakte, compromisloze set-up bieden die is afgestemd op hun persoonlijke rijstijl en -situatie.