Met ingang van april is 2Move 2Wheel voor motorspeciaalzaken hét centrale adres voor alle merken motorbanden. 2Move 2Wheel is in de motorwereld al bekend als exclusief distributeur van Continental motorbanden. Door de verregaande uitbreiding van het leveringsgamma plus de lancering van een nieuwe website met een overzichtelijke B2B-webshop is 2move-2wheel.com nu dé one-stop-shop voor motorbanden in de Benelux.

Als distributeur van Continental motorbanden voor de Benelux was 2Move 2Wheel voor motorspeciaalzaken al een bekend en vertrouwd adres. Vanaf nu kunnen ze in de nieuwe webshop van 2Move 2Wheel ook terecht voor alle andere bekende bandenmerken, waaronder Bridgestone, Pirelli, Michelin en Metzeler. Daarmee geeft 2Move 2Wheel actief invulling aan de bedrijfsfilosofie ‘Alles voor de beste band’ en biedt de onderneming nu een ongekend breed assortiment aan merken en typen motorbanden. Met de uitbreiding van het leveringsaanbod haalt 2Move 2Wheel de banden met de motorspeciaalzaken in ons land nog nauwer aan, en levert het bedrijf nu voor elke specifieke situatie en vraag de beste band.

Een nieuwe website en webshop
Tegelijk met de uitbreiding van het motorbandenassortiment heeft 2Move 2Wheel ook een compleet nieuwe website gelanceerd. Op www.2move-2wheel.com zijn alle merken en typen motorbanden van de gerenommeerde merken te vinden, inclusief brochures, prijslijsten en productinformatie. Vanuit de eveneens nieuwe webshop is de gewenste band direct te bestellen onder het motto ‘vandaag besteld, morgen in huis’.