Profiteer van scherpe prijzen

Alle bekende Premium merken op voorraad

Levering vanaf 1 stuk franco bezorgd binnen 24 uur

Klant worden

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Wanneer u klant wordt van 2Move 2Wheel heeft u 24/7 de mogelijkheid om banden te bestellen in onze webshop. Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Alles voor de beste band

Ruime voorraad, snelle levering en scherpe prijzen: motorbanden distributeur 2Move 2Wheel

Bent u op zoek naar een betrouwbare motorbanden distributeur? Dan bent u bij 2Move 2Wheel aan het juiste adres! Bij ons profiteert u van een ruim aanbod met alle bekende Premium merken, scherpe prijzen en een snelle levering. Bestellen gaat makkelijk en snel via onze webshop. Uw banden worden vanaf 1 stuk franco binnen 24 uur bij u bezorgd.

De betrouwbare distributeur voor al uw motorbanden

Wij zijn motorbanden distributeur 2Move 2Wheel. Hét vertrouwde adres voor motorbanden. Wij distribueren motorbanden van alle high-end motorbandenmerken. Met ons team werken wij er elke dag hard aan om de markt te voorzien van de beste motorbanden. Samen doen wij alles voor de beste band. Wij hebben namelijk maar één ambitie: het inspireren, enthousiasmeren en activeren van de markt. Met onze jarenlange ervaring binnen de BeNeLux weten wij als geen ander de boodschap van leveranciers over te brengen naar de markt.
2Move 2Wheel motorbanden groothandel
Bridgestone motorbanden - Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel
Continental motorbanden - Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel
Metzeler motorbanden - Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel
Michelin motorbanden - Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel
Pirelli motorbanden - Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel
2Move 2Wheel motorbanden groothandel

Webshop

Motorbanden bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze nieuwe webshop. U bestelt direct uit onze actuele, direct beschikbare voorraad. Ook kunt u in 1 overzicht uw orderhistorie terugvinden en heeft u 24 / 7 toegang tot onze complete voorraad.

De banden worden snel bij u geleverd. Op maandag t/m donderdag geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Alle bestellingen geplaatst ná donderdag 17:00 uur worden op dinsdag geleverd.

Partnership

Motorbanden distributeur 2Move 2Wheel werkt samen met u en doet ‘Alles voor de beste band‘. Als preferred partner van Continental AG kunnen wij u op alle Continental motorbanden een mooie korting aanbieden. Deze vaste conditie zorgt ervoor dat u bij ons de Continental motorbanden altijd voor de scherpste prijs kunt inkopen. Voor Michelin, Pirelli, Bridgestone en Metzeler bieden wij u een breed assortiment met een uitstekende beschikbaarheid. Op onze webshop ziet u in één oogopslag ons assortiment en vindt u makkelijk de band die u zoekt.
2Move 2Wheel motorbanden groothandel
2Move 2Wheel motorbanden groothandel

Campagnes

Wij zijn er om u te ondersteunen. Dit proberen wij te doen met aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes. Met deze campagnes brengen wij de banden onder de aandacht bij de consument en bieden wij extra handvatten voor de verkoop van motorbanden.

Onder het kopje Assortiment vindt u de reeds beschikbare prijslijsten en brochures van onze merken. Verder zullen wij nieuwe motorbanden promoten in de bekende motormagazines.

Klant worden

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Wanneer u klant wordt van 2Move 2Wheel heeft u 24/7 de mogelijkheid om banden te bestellen in onze webshop. Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.