Profiteer van scherpe prijzen

Alle soorten Continental fietsbanden op voorraad

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Lekker niet Lek dealer worden

Als Lekker niet Lek dealer van Continental fietsbanden, ontvangen uw klanten extra zekerheid en vergoed 2Move 2Wheel de reparatiekosten. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Alles voor de beste band

Wij zijn de betrouwbare groothandel voor alle fietsbanden

Wij zijn fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel. Wij leveren banden voor de racefiets, mountainbike, E-bike en stadsfiets. Kortom voor alles op twee wielen. Dit doen wij met het merk Continental als focus. Daarmee staat kwaliteit altijd voorop.

Continental fietsbanden

Onze focus ligt op het merk Continental, zodat we t.a.t. de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wij leveren Continental fietsbanden voor de racefiets, mountainbike, E-bike en stadsfiets

De passie waarmee Continental producten ontwikkelt en verbetert, sluit naadloos aan bij de gedrevenheid van 2Move 2Wheel. Met onze jarenlange ervaringen binnen de BeNeLux weten wij als geen ander de boodschap van leveranciers over te brengen naar de markt.

2Move 2Wheel fietsbanden groothandel
Motorbanden groothandel 2Move 2Wheel - Lekker niet Lek campagne

Lekker niet Lek

Met de Lekker niet Lek zekerheid profiteren u en uw klant van 1 jaar zekerheid op Continental fietsbanden uit het hogere segment. Dit biedt u als detaillist de kans om banden uit het hogere segment makkelijker te verkopen.

Indien uw klant binnen 1 jaar lek rijdt, kunt u een claim indienen bij 2Move 2Wheel. U ontvangt dan 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden als vergoeding voor de vervangen band en de gemaakte reparatiekosten.

Goed Beter Best

Elke band uit ons assortiment combineert eigenschappen als grip, levensduur, gewicht en betrouwbaarheid voor de verschillende type fietsers. Het Goed-Beter-Best principe van 2Move 2Wheel in de segmenten City, Race en MTB helpt u om samen met uw klant tot een goede bandenkeuze te komen.

2Move 2Wheel fietsbanden groothandel

Partnership

Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel werkt samen met u. Gezamenlijk streven wij ernaar om fietsers in de BeNeLux te verzorgen van de beste fietsbanden in elk segment.

Onze accountmanagers staan altijd klaar voor de vragen van de detaillist. En met de feedback vanuit de fietsmarkt, proberen wij onze service continu te verbeteren. Door middel van marketing- en communicatie campagnes ondersteunen wij de fietsdetaillisten bij de promotie en verkoop van de Continental fietsbanden.

Campagnes

Wij zijn er om u te ondersteunen. Dit proberen wij te doen met aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes. Met deze campagnes brengen wij de banden extra onder de aandacht bij de consument en bieden wij u extra handvatten voor de verkoop van de Continental banden. Een voorbeeld van zo’n campagne is de ‘Keuzehulp-campagne’. De Continental Keuzehulp helpt u en de consument bij het vinden van de juiste band binnen twee stappen.

Een ander voorbeeld is onze jaarlijkse Back-to-School campagne, aan het begin van het schooljaar. Deze campagne is met name gericht op veiligheid in het verkeer, zodat kinderen en studenten weer veilig naar school kunnen.

2Move 2Wheel fietsbanden groothandel
Lekker niet Lek dealer worden

Als Lekker niet Lek dealer van Continental fietsbanden, ontvangen uw klanten extra zekerheid en vergoed 2Move 2Wheel de reparatiekosten. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.