Profiteer van scherpe prijzen

Alle soorten Continental fietsbanden op voorraad

Eenvoudig bestellen via onze webshop

City
E Bike
Race
Gravel
MTB

City

In ons land is de fiets misschien wel het meest geliefde vervoermiddel. Waar de een af en toe de fiets gebruikt voor de boodschappen, pakt de ander elke dag de fiets voor het werk. Waar de een bijna altijd fietst op straatklinkers, zoeft de ander dagelijks over asfalt. Bij elk type gebruik hoort een andere band.

2Move 2Wheel - Fietsbanden groothandel
2Move 2Wheel - Fietsbanden groothandel

E Bike

Steeds meer fietsen worden elektrisch ondersteund en de elektrische fiets is niet meer uit het Nederlandse landschap weg te denken. Of het nu gaat om de E-bike, de speed pedelec (geschikt tot wel 50 km/u), de elektrische mountainbike (E-MTB), de elektrische racefiets (E-race) of de elektrische gravelfiets (E-gravel), ze stellen allemaal andere eisen aan hun banden.

Race

De banden uit het segment Race bieden een perfecte balans in bescherming, comfort, controle en snelheid. Hieronder vind je voor elk type wielrenner een passende band, zodat je als wielrenner maximaal rendement haalt uit elke rit.

2Move 2Wheel - Fietsbanden groothandel
2Move 2Wheel - Fietsbanden groothandel

Gravel

Het gravelsegment kent een enorme groei in populariteit. Gravel- of cyclocrossbanden zijn geschikt voor alle soorten ondergrond. Of het nu gaat om een lange rit of ver weg van de gebaande paden, op de gravelbanden van Continental is alles mogelijk.

MTB

Voor een mountainbiker is geen dag of parcours hetzelfde. Vlak of heuvelig, uitgedroogd en keihard of modderig en boterzacht. Wat telt is dat alleen perfecte grip op elke ondergrond goed genoeg is. Elk profiel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo heeft iedere mountainbiker grip op elk terrein.

2Move 2Wheel - Fietsbanden groothandel
Lekker niet Lek dealer worden

Als Lekker niet Lek dealer van Continental fietsbanden, ontvangen uw klanten extra zekerheid en vergoed 2Move 2Wheel de reparatiekosten. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.