Bridgestone breidt binnenkort haar assortiment uit met de komst van de een nieuwe generatie sportmotorbanden: de Battlax Hypersport S23. De S23 is de opvolger van de uiterst succesvolle S22, de band die nog steeds overtuigend winnaar is van vele bandenvergelijkingstests.

Bridgestone staat nooit stil en blijft zich ontwikkelen. Dat bewijzen zij door het brengen van de gloednieuwe S23. Aan het uiterlijk van nieuwe band is het DNA van de S22 te herleiden. Toch is de S23 is een volkomen nieuw profiel met nieuwe technologie. De S23 sportband weet zijn voorganger op alle punten te overtreffen: een verbeterde levensduur en kwaliteiten op zowel een droog als een nat wegdek.

De Battlax Hypersport S23 maakt gebruik van een nieuw ontworpen rubbersamenstelling in het randgedeelte van het profiel. Op deze manier kan de band beter contact maken met de weg bij het overhellen onder scherpe hoeken en om de grip in bochten te maximaliseren. Hierdoor tilt de bestuurder zijn sportieve rijprestaties naar een hoger niveau.

Leverbaar vanaf half januari

De verwachting is dat de Bridgestone S23 halverwege januari 2024 leverbaar zal zijn. Ook met de S23 is het zorgenvrij rijden dankzij de unieke gratis Bridgestone Simply Ride lekrijgarantie.

De nieuwe Bridgestone S23 sportband is er in de volgende maten:

Voor:

  • 120/70 ZR 17

Achter:

  • 160/60 ZR 17
  • 180/55 ZR 17
  • 190/50 ZR 17
  • 190/55 ZR 17
  • 200/55 ZR 17