De Continental Grand Prix 5000 All Season (AS) TR is een nieuwe toevoeging aan Continental’s tubeless assortiment voor racefietsen. Hij biedt meer grip, lekbestendigheid en een betere duurzaamheid dan de razend populaire Grand Prix 5000 S TR.

De hoge grip, sterke zijwanden en lage rolweerstand maken de Grand Prix 5000 All Season een opwindende keuze voor gravel bike rijders die op zoek zijn naar een snelle, gladde band. De beschikbaarheid van een 35 mm brede versie maakt hem nog interessanter, want het lijkt erop dat gravel bikers altijd op zoek zijn naar meer volume. Hoewel 35 mm misschien een beetje te klein is voor de meeste tour/e-bikes, zien we deze band zelfs daar aan kracht winnen voor diegenen die bereid zijn om tubeless te gaan rijden op dat soort fietsen.

Bekijk hier de complete uitslag van de test.