Profiteer van scherpe prijzen

Alle soorten Continental fietsbanden op voorraad

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Lekker niet Lek dealer worden

Als Lekker niet Lek dealer van Continental fietsbanden, ontvangen uw klanten extra zekerheid en vergoed 2Move 2Wheel de reparatiekosten. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Alles voor de beste band

Profiteer als dealer van Lekker niet Lek zekerheid bij 2Move 2Wheel

Onze unieke Lekker niet Lek zekerheid dekt alle Continental buitenbanden met safety level 6 en 7 in combinatie met een Continental binnenband. Bij lek rijden ontvangt uw klant een GRATIS bandenreparatie. Word dealer en bied uw klanten extra zekerheid!

Samen profiteren

Met de Lekker niet Lek zekerheid profiteren u en uw klant van 1 jaar zekerheid op Continental fietsbanden uit het hogere segment. Dit biedt u als detaillist de kans om banden uit het hogere segment makkelijker te verkopen.

Indien uw klant binnen 1 jaar lek rijdt, kunt u een claim indienen bij 2Move 2Wheel. U ontvangt dan 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden als vergoeding voor de vervangen band en de gemaakte reparatiekosten.

2Move 2Wheel fietsbanden groothandel

Deelnemende profielen

De Lekker niet Lek zekerheid dekt alle Continental producten die hieronder worden getoond. Alle banden hebben een Safety Level van 6 of 7.

Continental Contact Urban - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
CONTACT Urban
Continental Contact Plus - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
CONTACT Plus
Continental Contact Plus City - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
CONTACT Plus City
Continental E Contact Plus - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
eCONTACT Plus
Continental Top Contact 2 - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
Top CONTACT II
Continental Top Contact 2 Winter Premium - Fietsbanden groothandel 2Move 2Wheel
Top CONTACT Winter II Premium

Hoe werkt het?

 • U neemt contact op met uw accountmanager en bespreekt de voorwaarden van deelname aan Lekker niet Lek zekerheid.
 • U ontvangt Lekker niet Lek communicatiemiddelen en u ontvangt uw eigen inloggegevens voor het registreren/claimen van verkochte/verwisselde banden op de website continental-fietsbanden.nl. U kunt er ook voor kiezen om automatisch te registreren in Cyclesoft d.m.v. het scannen van de barcode.
 • U verkoopt een van bovengenoemde Continental buitenbanden en overhandigt uw klant het Lekker niet Lek zekerheidsbewijs.
 • U registreert de aankoop met het unieke registratienummer op de website.
  Indien de klant lek rijdt en met de aankoopbon en het Lekker niet Lek zekerheidsbewijs terug komt bij u in de winkel, vervangt u kosteloos de band van de klant.
 • U dient een claim in op de website en ontvangt de vergoeding voor de reparatiekosten en de vervangen band. Deze vergoeding bestaat uit 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden.
 • U ontvangt van 2Move 2Wheel 1 CONTACT Plus buitenband en 2 Hermetic Plus binnenbanden.

  Actievoorwaarden

  • De Continental Lekker niet Lek zekerheid is geldig tot 1 jaar na aankoop van de banden.
  • Deze lekvrije zekerheid is van toepassing op onopzettelijke schade veroorzaakt door insnijdingen van buitenaf en lekke banden opgelopen door normaal en redelijk gebruik. Schade door vandalisme of verkeerde behandeling is niet gedekt.
  • De winkelier, die verantwoordelijk is voor de afhandeling, is de verstrekker van de zekerheid, die (volledig) wordt ondersteund door 2Move 2Wheel met gratis vervangingen.
  • Voor de gemaakte reparatiekosten ontvangt u van 2Move 2Wheel één Contact Plus en een Hermetic Plus binnenband. Voor het vervangen van de binnenband ontvangt u nog één Hermetic Plus binnenband.
  • Moet de buitenband vervangen worden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de accountmanager.
  • Beoordeling van schade en conditie wordt gemaakt door de winkelier. Vervangen buiten- en binnenbanden moeten drie maanden bewaard worden en kunnen indien nodig door 2Move 2Wheel worden opgevraagd.
  • De winkelier is verantwoordelijk voor de communicatie met de eindklant, (optioneel) ondersteund door een informatieflyer, stoepbordposter, vloersticker en/of een baliedisplay aangeleverd door 2Move 2Wheel.
  • De Continental banden die, in alle maten, binnen deze zekerheid vallen zijn: E-CONTACT plus, CONTACT Plus, CONTACT Urban, Top CONTACT II, Top Contact Winter Premium II, CONTACT Plus City.
  Lekker niet Lek dealer worden

  Als Lekker niet Lek dealer van Continental fietsbanden, ontvangen uw klanten extra zekerheid en vergoed 2Move 2Wheel de reparatiekosten. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.